Přivezli jsme si úžasné dojmy z veletrhu Země živitelka. Rádi se o ně s vámi podělíme.

Česká Lípa | 9. 9. 2019

Koncem srpna se v Českých Budějovicích konal oblíbený veletrh Země živitelka, na kterém značka Narex tradičně nesměla scházet. Jak celá výstava probíhala?

46. ročník oblíbeného veletrhu a mezinárodního agrosalónu Země živitelka, který se zaměřuje na zemědělský sektor napříč všemi jeho obory v České republice i na Slovensku, se jako obvykle nesl ve znamení přátelské a pohodové atmosféry. Každého z nás navíc nepochybně potěšilo parádní letní počasí, které nás provázelo po celou dobu výstavy.

Pult s vybraným příslušenstvím NAREX
Pult s vybraným příslušenstvím NAREX

Malí účastníci veletrhu

Pro každý den jsme si pro návštěvníky připravili bohatou přehlídku strojů včetně příslušenství. Exkluzivně jsme představili novinky z akční nabídky TOOLMIX, které se už od prvních dnů setkaly s velkým úspěchem. Veškeré vystavené produkty jste si přímo na místě mohli detailně prohlédnout a zároveň hned vyzkoušet, což mnozí z vás s nadšením využili. Velké návštěvníky nejvíce zaujala možnost testování řetězové pily, rázových utahováků i úhlových brusek, zatímco těm malým udělaly radost nové halloweenské svítilny a malé dárečky od nás v podobě pastelek, míčů i dalších drobností. Velmi nás potěšilo, že jsme se na veletrhu setkali také s návštěvníky, se nimiž jsme se viděli na poslední Zemi živitelce i květnovém veletrhu HOBBY.

Výstavní a předváděcí pult NAREX
Výstavní a předváděcí pult NAREX

V rámci veletrhu na návštěvníky čekaly dohromady tři stánky, které se lišily svým zaměřením. Ať už vaše kroky mířily k jakémukoli našemu stánku, vždy jste mohli mít jistotu, že naši předváděcí technici, produktoví manažéři i další zaměstnanci Vám s ochotou zodpoví veškeré dotazy a předvedou Vám sortiment strojů a příslušenství značky NAREX.

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří se na nás přišli v průběhu veletrhu podívat a strávili spolu s námi hezké okamžiky letní výstavy. A už teď můžeme bez váhání říct, že se těšíme na další příště!

Marketing Narex